Oficiální web Štěpána naleznete na adrese WWW.STEPAS.CZ

23.12.11

22.12.-Promítání v Rock'n'Wall - DR Kongo

Přátelé, děkujeme za vaši účast na včerejším promítání v Rock'n'Wall. Jen pro informaci se vybralo z vašich příspěvků na dětský domov mama Sifa

4834,-Kč=cca 270$= například 3,3 kozy

Budeme zde informovat o dalším průběhu , konečné sumě, která se vybere(i za prodej fotek) a jejím využití.

Máme čas do poloviny ledna, kdy Daniela plánuje návrat do DR Kongo.

Vostuda, Danka a Štěpán

pozvánka:

22.12 - 19:00, Rock'n'Wall, Plzeň- Demokratická Republika Kongo- cestovatelské povídání Daniely a Štěpána na téma "jak se žije v Kongu".
Vstupné je dobrovolné- vybrané peníze poputují na dětský domov v Bukavu. Rádi bychom jim koupili třeba kozu, ta stojí na místním trhu 70 dolarů! Podaří se za večer vybrat tento obnos?

16.12.11

Jeho Svatost Dalajlama v Praze

Kdo jste neměl možnost osobního přijetí dávky humoru a energie tohoto pána, tady je videozáznam..

Přednáška v Kongresovém centru

A tisková konference na závěr návštěvy:

Tisková konference JS Dalajlámy

10.12.11

Jak s Vostudou podpoříme dětský domov?



Z vyprávění jste již někteří z vás dozvěděli o naší snaze pomoci několika dětským domovům v Bukavu a okolí pod patronátem Mama Sifi. V současné chvíli probíhá prodej fotografií, kdy výtěžek z prodeje půjde na tyto účely.
Ve Fotografii U Zvonu (www.fotozvon.cz) naleznete katalog fotek, ze kterých je možné si vybrat a zvolit též formát vaší fotografie. Ceny fotek jsou podle aktuálního ceníku U Zvonu navýšené o příspěvek 200Kč za fotografii (výše daru).

O celkovém výsledku sbírky budeme informovat na tomto blogu začátkem ledna, kdy Daniela pojede zpět do Konga a poveze vybraný obnos dětem. Stejně tak zde budeme průběžně informovat o předání a využití vybraných prostředků.




Jak to tedy nejjednodušeji provést?

Dojít do Fotografie U Zvonu, vybrat fotku/fotky a zaplatit. Fotografie vám budou vyhotoveny do několika dní, podle vytížení tisku a náročnosti objednávky.
Více informací případně podám emailem, telefonicky, nebo osobně, například na přednášce ve čtvrtek 22.12. v R'n'W.